tesekkürler
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
tesekkürler
öncelikle bu sayfayı düşünen arkadaslara tesekkür ederim. insanların hayatlarının kalitesi iletimlerinin kalitesi ile doğru orantılıdır derler. Şimdiden herkese merhaba
radarmurat- Mesaj Sayısı : 1
Geri: tesekkürler
radarmurat demiş ki:öncelikle bu sayfayı düşünen arkadaslara tesekkür ederim. insanların hayatlarının kalitesi iletimlerinin kalitesi ile doğru orantılıdır derler. Şimdiden herkese merhaba
evet site harika olmuş emeği geçen herkese teşekkürler
tatangasinan- Mesaj Sayısı : 1
merhaba
butun devrelerime selam
onelikle bunu dusunen arkadasa(sadettine) tesekkur etmek isterim.iyi dusunulmus. umarim butun dever arkadaslari burda gorebilirz. yanliz kucuk bir sorunu belirtmek isterim.belki benden kaynaklanan birsey. daha once hic form sitelrine giris yapmadim.biraz bana karisik geldi.yinede cok cok tesekkur edrim.gorusmek dilegi ile herkese boool selam
onelikle bunu dusunen arkadasa(sadettine) tesekkur etmek isterim.iyi dusunulmus. umarim butun dever arkadaslari burda gorebilirz. yanliz kucuk bir sorunu belirtmek isterim.belki benden kaynaklanan birsey. daha once hic form sitelrine giris yapmadim.biraz bana karisik geldi.yinede cok cok tesekkur edrim.gorusmek dilegi ile herkese boool selam
ayhan yilmaz- Mesaj Sayısı : 1
1 sayfadaki 1 sayfası